Workshops

Mixtas biedt verschillende workshops aan: heerlijk een paar uur craften samen met je vriendinnen, zussen of collega’s? Ondertussen gezellig bijkletsen, koffie/thee drinken en genieten van lekkere taart en uiteindelijk naar huis gaan met iets dat je zelf hebt gemaakt. Echt even tijd voor jezelf.

Kies een van de workshops of neem contact op om in overleg iets te plannen. Wil je een aanstaande moeder verrassen? Dan maken we toch iets voor de babykamer? Gaat er iemand trouwen? Dan maken we een uniek servies voor het bruidspaar. Er is heel veel mogelijk.

De hit van dit moment is natuurlijk de Ibizatas: een strandtas in Bohostijl. Wees er op tijd bij en schrijf je snel in!

De workshops vinden plaats in mijn eigen woonkamer in Haarlem waar je met maximaal acht aan tafel past. Ze duren zo’n 2,5 uur en de datum wordt in overleg vastgesteld. Kom je met de auto, dan kun je hier in de buurt gratis parkeren. Maar ons huis is ook heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Een routebeschrijving ontvang je bij het boeken van een workshop.

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om een workshop te volgen waarbij je echt zelf een tas maakt. Om de doodeenvoudige reden dat ik maar één naaimachine heb… Wel kun je in een workshop een tas maken van een oude broek, zie hieronder.